iPhone 12 Mini nu este primul model Mini lansat de Apple, dar este atractiv datorita design-ului, a partii hardware si a pretului relativ mai mic. Principala diferenta este data de dimensiunile terminalului, in rest ambele modele sunt aproape identice.

Cei care vor cumpara 12 Mini vor avea parte de acelasi procesor A14 Bionic, camere foto si optiuni pentru conectivitate ca la modelul 12 Standard. In cifre, iPhone 12 Mini este cu aproape 11% la mai scurt si 10,76% mai ingust decat iPhone 12 Standard. Design-ul este identic, iar ambele modele sunt livrate in aceleasi culori: alb, negru, albastru, rosu, verde. Legat de greutate, 12 Mini este cu 20% mai usor decat 12 Standard.

iPhone 12 Mini, creat pentru utilizatorii care isi doresc telefoane compacte, dar performante

iPhone 12 Mini este destinat persoanelor nostalgice dupa terminalele compacte, dar care nu isi doresc sa renunte la avantajele si performanta pe care modelul mai mare le ofera. Cel mai mic terminal Apple este echipat cu ecran OLED Super Retina XDR de 5,4 inch si are o rezolutie de 2340 x 1080 pixeli. Modelul mai mare are un ecran de 6,1 inchi cu aceeasi tehnologie, iar rezolutia este de 2532 x 1170 pixeli.

 

Ambele modele dispun de protectie ceramica in partea din spate. Sasiul este realizat din aluminiu, un material cu greutate redusa, dar care ofera o rezistenta structurala. 12 Mini si 12 sunt certificate IP68 si rezista pana la 30 d eminute scufundate in apa pana la o adancime de 6 metri.

 

 

12 Mini poate oferi pana la 15 ore de redare video, iar 12 Standard pana la 17 ore. Ambele terminale suporta incarcare rapida la o putere maxima de 15W in modul wireless.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here