Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

LG a prezentat doua perechi de casti wireless: LG Tone Free TWS HBS-FN4 si HBS-FN6. Pe langa functia de incarcare, carcasa are si rolul de curatare al castilor.

Noul device utilizeaza tehnologia UVnano care se bazeaza pe lumina UV emisa prin dopul de protectie. Producatorul afirma ca prin aceasta tehnologie bacteriile E. coli sau S. aureus 2. Cele doua perechi de casti sunt dezvoltate alaturi de Meridian Audio, iar sunetul ar fi de calitate superioara.

Ambele modele au moduri presetate: Natural, Imersiv, Bass Boost si Treble Boost. Utilizatorii vor stii ce se intampla in jurul lor deoarece Ambient Sound Mode permite sunetului din exterior sa ajunga in ureche.

LG Tone Free ofera 6 ore de autonomie la o singura incarcare. 1 ora de muzica poate fi livrata cu o incarcare de doar 5 minute. Fiecare casca are propria baterie de 55 mAh, iar carcasa de incarcare are 390 mAh. Device-ul are conexiune Bluetooth 5.0, 2 microfoane si 2 speakere de tip Layered Dynamic. Sunt disponibile in doua variante de culoare: alb si negru.

Cand vor aparea in magazine LG Free Tone

Utilizatorii care isi doresc acest produs nu trebuie sa astepte foarte mult. LG Free Tone va fi disponibil pe rafturile magazinelor incepand cu luna iulie 2020. Producatorul nu a oferit informatii despre pretul acestui produs.

Noua functie de curatare a castilor cu lumina UV este lansata in contexul crizei sanitare. Nu este exclus ca in viitor si alti producatori sa lanseze device-uri care vor avea functii antibacteriene.

Recomandari