Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Vesti bune pentru utilizatorii de dispozitive LG. Compania a anuntat lista modelelor mai vechi care vor primi noua interfata Velvet UI.

LG schimba tactica

In trecut, producatorul sud-coreean isi neglija modelel mai vechi si nu le oferea actualizari cu noile interfete. Velvet UI aduce culori noi, setari pentru volum mult mai bune decat cele din prezent si schimbari in ceea ce priveste bara de notificari. Utilizatorii care au un model premium LG lansat incepand cu anul 2018 se vor bucura de noua interfata Velvet UI.

Lista modelelor LG compatibile cu Velvet UI
  • LG V50;
  • LG V505;
  • LG V40;
  • LG V35;
  • LG G8;
  • LG G7;
LG Velvet – noul flagship al companiei

LG Velvet este noul model premium lansat de producatorul din Coreea de Sud. Este echipat cu un ecran OLED de 6,8 inci, rezolutie Full HD si procesor Qualcomm 765G. Memoria RAM este de 6 GB, in timp ce spatiul de stocare interna are o capacitate de 128 GB. Nici bateria nu a fost neglijata, aceasta are capcitatea de 4300 mAh.

Pe partea din spate regasim 3 camere foto: una principala de 48 MP, una ultrawide de 8 MP si una depth de 5 MP. Camera frontala este echipata cu un senzor puternic de 16 MP.

Cat costa LG Velvet

Noul flagship LG se gaseste deja pe rafturile magazinelor din Romania, iar doritorii vor trebui sa scoata din buzunar aproximativ 3200 de lei.

Sursa: playtech.ro

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here