Stim ce contin cutiile telefoanelor mobile: pe langa device-ul mult asteptat, regasim casti, adaptor, cablul USB, cheita pentru accesarea sertarului cartelei SIM, stickere si instructiuni. Nici Apple nu a facut rabat de la aceasta schema de livrare pana acum. Cand cumparai un Iphone nou, te bazai pe castile cu care era livrat. Chiar daca castile standard de la Apple au un pret destul de ridicat si un nivel scazut in ceea ce priveste calitatea firelor, succesul acestui produs nu a intarziat sa apara.

De cand a lansat Iphone 7, compania a inlocuit mufa jack de 3,5 mm cu una Lightning. Iphone 7 venea la pachet si cu un adaptor pentru jack, adaptor ce a fost eliminat din pachetul standard in generatiile viitoare.

Gurile rele sustin ca Iphone 12 va fi livrat fara casti in pachet. Explicatia este una destul de simpla: in cadrul companiei americane, segmentul de accesorii inregistreaza cele mai mari cresteri ale vanzarilor, iar eliminarea castilor standard ar duce la o crestere si mai considerabila a vanzarilor.

Dupa ce Apple a lansat castile AirPods, utilizatorii s-au orientat spre acest model din noua categorie, iar succesul lor a fost pe masura. Un alt motiv pentru care Apple elimina castile standard se refera la determinarea utilizatorilor de a-si achizitiona casti wireless.

Concret, o pereche de casti standard (EarPods) costa 29 de dolari, iar cea mai ieftina versiune a AirPods costa 159 de dolari. Exista sanse sa vedem din partea Apple o noua pereche de casti wireless mult mai ieftine decat cele actuale.

Aceste zvonuri nu circula la intamplare in mediul online, informatiile provin de la Ming-Chi Kuo, un analist din Taiwan care are contacte printre furnizorii componentelor Apple.

Tot in mediul online circula zvonuri conform carora Apple ar oferi un pret promotional pentru un pachet alcatuit din Iphone 12 si castile AirPods, facand astfel trecerea mai usoara la castile wireless.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here