Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Oppo a lansat un noua pereche de casti wireless. Designul  este ergonomic si aminteste de Apple AirPods, carcasa fiind tot dreptunghiulara. Sunt disponibile in 3 variante de culoare: alb, negru si roz.

Specificatii tehnice Oppo Enco Free:
  • Baterie de 31 mAh pentru casti, 410 mAh pentru carcasa de incarcare;
  • 5 ore autonomie pentru casti, 25 de ore pentru carcasa incarcata complet;
  • Incarcare de 70 de minute pentru casti, 110 minute pentru carcasa;
  • Certificare IP4X care atesta rezistenta la contactul cu apa;
  • Raspuns in frecventa de la 16 Hz la 20 kHz;
  • Bluetooth 5.0, 10 metri acoperire;
  • USB type-C pentru incarcare.

Carcasa prezinta un buton in partea laterala care prin dubla apasare activeaza conexiunea Bluetooth. In centrul carcasei exista o portiune argintie unde este inscriptionat numele brandului. Tot pe acea portiune exista un led care se aprinde rosu cand castile sau carcasa sunt la incarcat si argintiu intermitent cand conexiunea Blueetoth este activa.

Efectul stereo este bine gandit: Oppo Enco Free livreaza sunetul prin 3 zone pentru fiecare casca. Producatorul a implementat un microfon dual care ajuta foarte mult in apelurile voce efectuate prin intermediul acestor casti.

Oppo Enco Free ofera utilizatorului un control simplu al produsului. Casca stanga are un senzor, iar printr-o dubla atingere se opreste sau porneste muzica si se preiau apeluri de voce. Sunetul se opreste automat cand scoti castile din urechi.

Cat costa castile wireless Oppo Enco Free

Pretul pentru un astfel de dispozitiv graviteaza in jurul sumei de 480 – 490 de lei. Oppo Enco Free reprezinta o alternativa pentru utilizatorii care isi doresc o pereche de casti Wireless, dar nu vor sa dea foarte multi bani pe AirPods.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here