Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Volkswagen este una dintre cele mai iubite si apreciate masini atat in Romania cat si la nivel european. Acest lucru nu il spun doar soferii care se bucura de experienta nemteasca, ci si topurile auto.

Portofoliul Volkswagen este diversificat: de la compacta Beetle la masini de oras precum Polo sau Golf, SUV-uri precum Tiguan sau Touareg sau sedan-uri de succes prec04um Passat sau Arteon.

Orice masina are avantaje si dezavantaje. Astazi prezentam 5 motoare Volkswagen pe care este bine sa le eviti atunci cand iti cumperi automobilul second hand.

  1. Motorul 2.0 TSI, 211 CP

Acesta este motorul de care ar trebui sa fugi la propriu. In cazul in care intentionezi sa iti iei un automobil Volkswagen care este echipat cu acest propulsor trebuie sa stii ca soferii s-au plans de un consum mare de ulei, dar si de probleme cu distributia. Desigur, costurile de intretinere sunt destul de mari pentru un astfel de motor.

2. Motorul 1.8 TSI, 160 CP (2008 – 2012)

Prezinta aceleasi probleme ca motorul 2.0 TSI de mai sus.

3. Motorul 1.4 TSI Twincharger

Acest propulsor le-a provocat soferilor neplaceri legate de pistoane, fisuri ale blocului motor, defectiuni la turbocompresor si consum mare de ulei.

4. Motorul 1.2 TSI, 105 CP

Desi este un motor benzinar de capacitate mica, este foarte zgomotos, are un consum mare de ulei, iar soferii au raportat probleme cu distributia.

5. Motorul 1.6 TDI, 105 CP

Este poate cel mai intalnit motor diesel pe masinile Volkswagen din ultimii ani. In cazul acestui motor pot aparea probleme la pompa de inalta presiune. Un sofer care s-a confruntat cu aceasta problema a scos din buzunar peste 10 000 de lei pentru reparatii.

 

 

 

 

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here