Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Din cand in cand este recomandat sa-i oferim organismului nostru o detoxifiere. Partea frumoasa consta in faptul ca organismul nu are nevoie de un proces complex de a elimina toxinele.

Cu alte cuvinte, corpul nostru este capabil sa elimine singur toxinele. Totusi nu strica sa-l il ajutam cu cateva ceaiuri bogate in nutrienti.

1. Ceai verde

Este o infuzie magica, iar lista cu beneficii pe care le ofere este foarte lunga. Contine foarte multi antioxidanti si este un tonic excelent atunci cand nivelul de energie atinge limita inferioara.

 

2. Ceai de ghimbir

Desi are o aroma puternica si unii oameni nu-l pot consuma, este unul dintre cele mai bune remedii pentru corpul nostru. Ceaiul de ghimbir este o sursa consistenta de antioxidanti si are efecte asupra tractului digestiv. De asemenea, acesta distruge bacteriile si mentine sistemul imunitar puternic.

3. Ceai de anghinare

Este recomandat persoanelor care au o sensibilitate hepatica. Anghinarea sustine refacerea ficatului si il ajuta sa elimine mai usor toxinele acumulate.

4. Ceai de musetel cu menta

Este indicat pentru starile neplacute pe care unii oameni le au in unel zile. Combinatia dintre musetel si menta calmeaza arsurile si disconfortul gastric. Senzatiile de foame sau de greata vor disparea.

5. Ceai Rooibos 

Compozitia din acest ceai ajuta ficatul sa functioneze optim. Contine antioxidanti polifenolici, flavonoide, fier, potasiu, calciu, flor, cupru, magneziu, mangan, zinc si acizi alfa. Ceaiul Rooibos incetineste procesul de imbatranire si lupta cu radicalii liberi din organism.

Recomandari