Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Sandero Stepway a ajuns repede la inimile multor soferi. Chiar si asa, exista o categorie de clienti nehotarati care nu stiu daca ar fi indicat sa opteze pentru modelul Standard sau Stepway. Iata 5 motive pentru care sa cumperi Sandero Stepway.

1. Arata mult mai bine

Sandero Stepway are un design mult mai atractiv decat Sandero Standard. Pe langa protectiile din plastic, Stepway dispune de o capota diferita a motorului, dar si bare de acoperis polivalente. Desigur, diferente exista si in interior, unde Stepway dispune de accente si note colorate.

2. Mai mult spatiu in interior

Exista oameni care pun accent deosebit pe spatiul din interiorul masinii, mai ales ca unele masini doar ofera senzatia de spatiu. Avand garda la sol mai inalta, Sandero Stepway ofera o vizibilitate mai buna in timpul condusului. Crossoverul de la Mioveni vine cu scaune mult mai confortabile decat varianta standard.

3. Este mai usor de vandut

Poate peste 2-3 ani vei dori sa iti cumperi alta masina. Sandero Stepway are sanse foarte mari la revanzare, iar tu iti vei recupera o mare parte din bani. Noul model romanesc este mult mai competitiv, iar deprecierea are sanse sa fie mult mai mica.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here