Dacia a lansat o versiune utilitara a celebrului SUV de la Mioveni. Duster Commercial este disponibil doar pentru soferii din Marea Britanie si le ofera soferilor un spatiu de incarcare de 1500 de litri.

SUV-ul vine fara bancheta din spate, iar podeaua portbagajului a fost extinsa pe toata lungimea spatiului de depozitare. Geamurile portierelor din spate sunt fixa si prezinta o tenta de culoare inchisa. Duster Commercial are 2 locuri pentru pasageri si este inregistrat ca autoutilitara. Sarcina maxima este de 492 de kilograme.

Cat costa Dacia Duster Commercial

Soferii britanici care isi doresc versiunea Commercial a Daciei Duster vor trebui sa scoata din buzunar suma de 15 309 lire sterline, aproximativ 17 472 de euro. Clientii pot alege dintre 2 versiuni de echipare: Essential si Comfort. Optiunile de motorizare sunt:

  • 1.0 litru pe benzina, 90 CP;
  • 1,3 litri pe benzina, 130 CP;
  • 1,5 litri pe motorina, 115 CP;

Designul exterior nu prezinta nicio modificare. Din pacate aceasta versiune nu va fi disponibila si in Romania. Soferii romani pot opta pentru varianta Duster Pick-Up care a fost lansata in toamna anului trecut cu un pret de pornire de 22 846 de euro.

Recomandari