Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Anul 2021 a fost unul productiv pentru Xiaomi, lansând peste 50 de produse numai în materie de telefoane. Compania a optat și pentru un rebranding în a doua jumătate a anului, renunțând la “Mi” din denumire dispozitivelor premium. Astfel, denumirea lor cuprinde numai cuvântul “Xiaomi” + numărul modelului.

Care sunt produsele Xaomi cele mai apreciate în anul 2021

Xiaomi Mi 11 Ultra

Acest telefon este unul dintre cele mai memorabile ale anului 2021. Este adevărat că destul de greu se mai găsește unul în magazine. Focusul companiei a fost asupra camerei de filmat și este incredibil să vedem cât de mult a progresat în acest sens. Și aceasta fără o altă companie specializată pe camere foto alături. Cu toate că această cameră este punctul central de interes, Mi 11 Ultra este un model cu un design plăcut, cu un ecran generos și performanțe de top.

Poco F3 și Poco X3 Pro

Aceste două dispozitive sunt similare, însă au prețuri diferite. Puteți avea un display de 120Hz, un chipset Snapdragon rapid, o baterie puternică și o cameră acceptabilă. Pentru aproximativ 300 Euro puteți achiziționa Poco F3, cu un AMOLED HDR10 și Snapdragon 870. Pentru circa 200 Euro, puteți cumpăra Poco X3 Pro, cu HDR10 IPS și Snapdragon 860.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro (Max)

Seria Redmi Note s-a vândut într-un număr impresionant de 240 milioane unități din momentul lansării pe piață. Totul a început cu Redmi Note 10 Pro. Acesta are un senzor de 108 MP pentru camera principală și cu o mufă jack de 3.5mm, alături de slot pentru microSD. În plus, are un display OLED de 6.67’’ 120 Hz. Lipsa conexiunii 5G este o dezamăgire pentru mulți, însă depinde de fiecare dintre noi ce este dispus să compromită.

Per total, compania Xiaomi a avut un an bun. În al treilea trimestru al anului 2021 a devenit chiar al doilea producător în materie de vânzări în Europa, după Apple. Planurile de viitor ale companiei sunt unele ambițioase, în anul 2024 doresc să înceapă vânzările pentru prima lor mașină. În următorii 10 ani , Xiaomi plănuiește să învestească 10 milioane USD în autovehicule electrice. Acest proiect ambițios include angajări masive și achiziționarea unor companii adiacente, așa cum este DeepMotion.

Recomandari