Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

WhatsApp este aplicatia care nu le-a impus conditii speciale utilizatorilor. Ei bine, acest lucru se schimba de luna viitoare. Cei care folosesc WhatsApp vor fi obligati sa consimta pentru cedarea datelor colectate direct catre Facebook, compania care detine aplicatia de mesagerie.

Persoanele care nu accepta aceasta conditie, nu vor mai putea utiliza WhatsApp incepand cu data de 8 februarie 2021. Desi se afla sub umbrela Facebook, WhatsApp a functionat ca o platforma de mesagerie independent care a aplicat propriul set de reguli in zona de securitate si confidentialitatea datelor.

Reputatie puternica pe piata aplicatiilor de mesagerie

Criptarea conversatiilor si restul masurilor de securitate au consolidat din plin reputatia WhatsApp. Se pare ca Facebook vrea sa profite din plin de acest succes. Interconectarea Whats App cu Messenger va deveni o certitudine, iar acest lucru vine sa serveasca si mai mult interesele Facebook.

Cei care folosesc WhatsApp vor fi obligati sa isi predea datele direct catre Facebook, in caz contrar, nu vor mai putea folosi aplicatia.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here