Telegram este o aplicatie de mesagerie care atrage din ce in ce mai multi utilizatori. Dezvoltatorii ofera acum functii noi si promit ca nivelul de intimitate va fi sporit. In cele ce urmeaza va aratam care sunt noutatile de pe aplicatie.

De acum, utilizatorii isi pot accesa conturile fara introducerea numarului de telefon. Cu alte cuvinte, vei putea controla cine iti poate vedea numarul de telefon si daca alti utilizatori te pot gasi dupa numarul de telefon. Vei fi nevoit sa iti inregistrezi numarul de telefon pe aplicatie doar in momentul in care iti creezi contul. Ulterior, te vei putea loga doar cu ajutorul username-ului/ alias-ului.

Auto-Delete All Chats

Prin intermediul acestei setari sunt sterse conversatiile mai vechi decat intervalul de timp specificat. Utilizatorii pot alege intervale de o zi, o saptamana sau luna, dar si selectarea propriului interval in functie de preferinte. Telegram ofera posibilitatea de a bifa manual contactele pentru care doresti sa activezi Auto-Delete All Chats.

Topics 2.0

Este dedicata grupurilor cu peste 100 de membri. Administratorii au posibilitatea de a organiza conversatiile in functie de subiectele de discutie. Grupurile de asa natura sunt impartite pe 2 coloane, cu acces la rapid la subiectele de discutie disponibile. Mai mult decat atat, fiecare topic va putea afisa mai multe mesaje fixate (pinned).

Aggressive Anti-Spam

Este o setare ideala pentru grupurile de pe Telegram. Se bazeaza pe un algoritmi automati care vor bloca postarile de tip Spam. Cei care administreaza grupuri vor avea posibilitatea de raportare false positive pentru mesajele blocat in mod eronat.

Coduri QR temporare

De acum poti genera astfel de coduri QR pe care sa le trimiti celor care vrei sa te contacteze. Interesant este ca acestea nu dezvaluie niciun detaliu personal sau de identificare, cum ar fi alias-ul sau numarul de telefon.

Cum ti se par noutatile aduse pe Telegram?

Recomandari