Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Avand in vedere ca masinile electrice castiga din ce in ce mai mult teren, poate te bate gandul sa-ti achizitionezi una. Iata care sunt cele mai populare masini electrice.

BMW i3

A fost lansat in anul 2013, iar in 2016 a ajuns sa fie pe locul 3 al vanzarilor de masini electrice dupa Nissan Leaf si Tesla Model S. Ofera o autonomie de 260 de km si este o masina ideala pentru traficul intens din marile orase. Pret de pornire: 40 282 de euro.

Tesla Model 3

Tesla si-a consolidat prezenta in acest segment al pietei auto. Model 3 este considerat alternativa ieftina la Model S. A fost lansata in 2017, iar in 2020 a ajuns sa fie cea mai bine vanduta masina electrica cu peste 500 000 de unitati vandute. Ofera o autonomie cuprinsa intre 350 si 570 de km.

Volkswagen e-Golf

Cel mai mare producator auto la nivel mondial a lansat in 2013 e-Golf care pastreaza toate formele ale Golf 7. Volkswagen promite o autonomie de 231 de km in modul ECO Plus. Golf este unul dintre cele mai de succes modele din istorie, iar un Golf electric nu avea cum sa treaca neobservat. Pret de pornire: 33 142 de euro.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here