Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

TeamViewer este una dintre cele mai populare solutii de munca si divertisment remote, atunci cand esti plecat de la PC-ul sau terminalul tau. Aplicatia server Host de pe Android a fost actualizata in aceasta saptamana cu suport mai bun pentru Android TV.

TeamViewer e disponibil sub forma de aplicatie Android de ceva vreme, care permite accesarea telefonului de pe PC si invers. Pe langa controlul de la distanta al terminalului puteti partaja ce se vede pe ecran, transfera fisiere, umbla la setari si altele. Android TV este acum suportat, iar acum functionalitatea se extinde si spre televizoarele cu Android TV sau set top box-uri.

De fapt compania din spatele TeamViewer are o serie de aplicatii Android, dar cea Host e baza in acest caz. Posesorii de device Android TV trebuie sa isi faca un cont si sa instaleze aplicatia Host pe terminalele lor. Odata creat contul, utilizatorul va trebui sa dea “assign device” in aplicatia Android TV pentru a se loga. Va trebui verificata adresa de email evident si aprobat contul.

In momentul de fata lipsesc anumite functii TeamViewer, care nu au fost portate pe Android TV inca. Macar avem functia de control remote.
Practic poti vedea tot ce se vede pe device-ul Android TV, dar fara optiunea de a naviga in interfata sa. Poti sa faci captura de ecran foto sau video. Partajarea de fisiere spre si dinspre device este de asemenea disponibila.

Foarte interesant este ca prin intermediul TeamViewer poti vedea un anumit post TV de la distanta direct pe telefonul tau, asta daca nu ai posibilitatea de a-l vede online din alta sursa. Astfel poti rezolva problema vizonarii unor anumite posturi TV online de pe un device cu Andoid.

Trebuie acordate premisiuni inainte. Actualizarea oficiala a venit pe 20 martie si aduce si imbunatatiri de functionare si de sistem. Puteti descarca aplicatia Host din Play Store.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here