SSD-uri Sony
SSD-uri Sony

Sony face camera foto. Camerele foto modern generază poze imense. Unde le stochezi pe toate? O soluție ar fi un SSD extern.

Noua serie de SSD-uri Sony funcționează cu USB-C (în sfârșit!) și sunt gândite să poți face un backup rapid direct de pe cameră (sigur, cameră Sony). Sony SL-E e vârf de gamă și mizează mult pe portabilitate. Sony susține că este mai mic decât un card bancar.

Vor fi disponibile trei versiuni, de 240, 480 sau 960 GB. Cel mai ieftin ajunge în România la un preț recomandat de 800 de lei. Al doilea va fi pe piață la circa 1.100 de lei. Cel mai mare pornește de la 2.250 lei. Toate vor fi disponibile din mai 2018.

Aceste SSD-uri Sony au atât port USB-C, cât și clasicele standard A. Implicit, pot fi conectat la telefoane sau tablete cu Android, dar și la sisteme cu Windows 10 sau macOS.

  Sony RX100 VI - Aparat foto compact cu senzor de 20.1 mpx și obiectiv integrat 24-200mm

Vitezele de transfer de date raportate de producător sunt de până la 540 MB/s (citire) și 520 MB/s (scriere). E orientat mai mult spre fotografi care au nevoie să aibă mereu acces la conținutul lor. Desigur, poți folosi un astfel de SSD la oricare alte sarcini care presupun să transferi rapid sau să fie ultraportabil.

Altfel, acest SSD Sony încorporează, de asemenea, software-ul ENC DataVault Lite care oferă securitate completă pentru fișiere. Gama E include elemente utile ca suprafața vălurită pentru o aderență mai bună și LED de acces, ușor de observat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here