Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Snapchat a fost o aplicatie foarte iubita de majoritatea utilizatorilor acum cativa ani. La vremea respectiva a introdus filtrele (de exemplu urechile de caine), dar si story-urile. Ulterior, restul aplicatiilor precum Instagram sau Facebook au copiat reteta aceasta.

Anul acesta este anul TikTok, fara doar si poate. Dupa scandalurile in care a fost implicat, majoritatea aplicatiilor au inceput sa ofere alternative la TikTok. Una dintre ele este Instragram Reels, iar saptamana trecuta si Netflix a anuntat acelasi lucru.

1 milion de dolari pe zi pana pe 31 decembrie 2020

Acum a venit randul Snapchat sa copieze succesul altora si lanseaza functia Spotlight. Mai mult decat atat, compania care detine Snapchat va plati 1 milion de dolari pe zi creatorilor care posteaza cele mai reusite si populare clipuri.

Diferenta dintre Snapchat si TikTok se refera la lipsa comentariilor care nu sunt permise. De asemenea, o parte dintre clipurile video vor fi postate anonim daca utilizatorul nu are cont in aplicatie.

Se spune ca ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust. Ramane de vazut daca Snapchat Spotlight va avea succes in randul utilizatorilor. Totusi, piata devine saturata de de aplicatii care isi doresc sa devina o alternativa la TikTok.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here