Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Optiunile TikTok pare sa ii cucereasca si pe dezvoltatorii platformei de streaming Netflix. Aplicatia va integra o functie noua, Netflix Fast Laughs, inspirata evident de la aplicatia chinezeasca TikTok.

TikTok, un succes enorm la nivel mondial si sursa de inspiratie pentru alte aplicatii

Stim deja cate controverse a reusit sa provoace aplicatia TikTok in ultimele 6 luni. In ciuda interzicerii sale in state precum India sau a conflictelor cu SUA, aplicatia s-a bucurat si se bucura in continuare de un succes colosal la nivel mondial. Desigur, numarul de descarcari este record.

Cand exista un succes mare pe piata, celelalte aplicatii de socializare copiaza reteta si o integreaza ”in bucataria lor”. Dupa Instagram Reels si Youtube Shorts, acum a venit randul celor de la Netflix sa copieze functionalitatea TikTok.

Care este diferenta dintre TikTok si Netflix Fast Laughs?

Cu alte cuvinte, noua sectiune Netflix este dedicata clipurilor sucrte si se doreste a fi o sursa de amuzament pe care utilizatorii o pot accesa atunci cand iau pauza de la serialul preferat. Clipurile din Netflix Fast Laughs sunt derulate pe o lista verticala, dar diferenta consta in faptul ca nu utilizatorii pot crea acest continut. Clipurile sunt mici fragmente amuzante din filmele si serialele disponibile pe platforma.

Noua sectiune a fost testata initial cu un numar restrans de utilizatori si a debutat oficial pentru publicul american si britanic. Este important de mentionat ca la ora actuala aceasta sectiune este compatibila doar cu terminalele iOS, ulterior va fi disponobila si pe terminalele care ruleaza Android.

Recomandari