Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Samsung Wireless Charger Trio este un incarcator wireless care a fost lansat in cadrul evenimentului ”Life Unstoppable” si care se bazeaza mai mult sau mai putin pe ideea Apple AirPower Charging Mat. Noul incarcator al producatorului sud-coreean poate incarca simultan telefonul, castile si ceasul.

Detalii tehnice

Wireless Charger Trio este echipat cu 6 bobine de incarcare si poate alimenta cu energie telefoane Samsung de pana la 9W. Acesta suporta si alte dispozitive Qi pana la 5W si chiar produse Apple de pana la 7,5W. Dimensiunile incarcatorului trio sunt 240 x 86 x 15,5 mm, iar greutatea este de 320 de grame. Este disponibil doar in variantele de culoare alb si negru. Acesta este echipat cu semnale LED pentru a primi informatii cu privire la nivelul de incarcare al castilor sau al ceasului inteligent.

Ce dispozitive sunt compatibile Samsung Wireless Charger Trio

Samsung Wireless Charger Trio poate incarca dispozitive:

  • telefoane incepand cu Samsung Galaxy S6 pana la flagship-urile actuale din seria S, Note, Fold si Z);
  • castile Galaxy Buds, Galaxy Buds Live;
  • ceasurile Galaxy Watch cu incarcare wireless.

Telefoanele care sunt protejate de huse de pana la 3 mm grosime vor putea fi incarcare de noul incarcator Samsung. Oficialii din Coreea de Sud nu au anuntat data la care noul dispozitiv va fi disponibil in magazine. Cel mai probabil, vanzarile vor incepe in aceasta toamna.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here