Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

In contextul crizei sanitare, dispozitivele care sterilizeaza obiecte prin intermediului luminii UV sunt tot mai prezente pe rafturile magazinelor. Modele similare de lampi au fost montate pe drone, in mastile de protectie, dar si pe sistemele de igienizare a avioanelor.

Samsung vinde un incarcator wireless care joaca rolul unui dispozitiv cu lumina UV. Dispozitivul arata ca o cutie in care utilizatorul isi pune telefonul sau castile wireless la incarcat. In timpul in care dispozitivele se incarca, lumina UV le curata de bacterii. Incarcatorul este destul de spatios si poate fi folosit pentru igienizarea si altor obiecte precum ceasuri, ochelari, chei etc.

Producatorul sud-coreean sustine ca incarcatorul cu lumina UV elimina 99% dintre bacterii in mai putin de 10 minute. Produsul nu a fost dezvoltat de Samsung, ci de un partener de-al companiei si este vandut sub marca ITFIT. Are o putere de 10 wati, iar standardul QI se afla la baza functionarii acestuia.

Pret si disponibilitate

Incarcatorul se numeste ITFIT UV Sterilizer si momentan este disponibil in Thailanda. Pretul este de 51 de dolari. Nu se stie daca acest incarcator wireless cu lumina UV va fi comercializat in Europa si America de Nord.

Recomandari