Samsung Galaxy Tab Active 3, tableta care rezista la orice cazatura

Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Samsung a anuntat o tableta dedicata utilizatorilor care au activitate de teren. Galaxy Tab Active 3 este o tableta rezistenta care va trece cu brio orice ”test de rezistenta”.

Nu toti oamenii au joburi de birouri. Exista multe persoane care lucreaza pe santier sau in alte conditii nu pot folosi aceleasi dispozitive ca oamenii care lucreaza in birou. Carcasa Galaxy Tab Active 3 rezista la cazaturi de la 1,5 metri inaltime. Mai mult decat atata, noul terminal Samsung este certificat IP68 si poate fi utilizata fara probleme in ploaie sau sub soarele arzator.

Specificatii tehnice

Ecranul este de tip LCD de 8 inch si poate fi utilizat chiar si cu manusi. De asemenea, utilizatorii pot apela cu incredele si la stylusul certificat IP68 pentru a interactiona cu interfata.

Galaxy Tab Active 3 este echipata cu un procesor Exynos 9810, 4 GB memorie RAM si spatiu de stocare interna de 64 sau 128 GB. Tableta producatorului sud-coreean vine preinstalata cu Android 10 si cu suport pentru DeX in cazul in care doresti sa o folosesti in loc de dekstop.

Pe de alta parte, autentificarea biometrica se poate realiza cu amprenta sau cu imaginea faciala. Camera frontala are 5 MP, iar cea din spate are 13 MP. Acumulatorul are 5050 mAh. Noutatea pe care o aduce Galaxy Tab Active 3 consta in faptul ca utilizatorii pot schimba bateria in orice moment.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here