Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Samsung se gandeste la oamenii care uita mai mereu pe unde si-au lasat unele lucruri cum ar fi cheile de la casa sau orice alte obiecte pe care le folosesc frecvent. Producatorul sud-coreean a lansat 2 gadget-uri care ii ajuta pe oameni sa isi urmareasca acele lucruri de care au nevoie si uita unde le-au lasat.

Samsung Galaxy Smart Tag si Smart Tag+ sunt dispozitivele care vin in ajutorul oamenilor in situatiile mai sus mentionate. Smart Tag dispune de conexiune Bluetooth 5.0 Low Energy, in timp ce Smart Tag+ foloseste tehnologia Ultrawide Band pentru localizare mult mai exacta.

Cum functioneaza Samsung Galaxy Smart Tag & Smart Tag+

Utilizatorii trebuie sa ataseze gadget-ul unui obiect cum ar fi cheile de la casa/ masina, portofelul sau chiar animalul de companie. Cu ajutorul aplicatiei Samsung SmartThings, utilizatorul isi poate localiza obiectul caruia i-a fost atasat Smart Tag-ul. Este important de mentionat ca urmarirea locatiei se face in limita unui raze de 120 de metri. In cazul obiectelor care nu sunt in raza de acoperire, SmartThings va afisa ultima locatie cunoscuta, iar acest lucru poate fi un indiciu util pentru a continua cautarile.

Referitor la compatibilitatea cu alte dispozitive, ei bine, Smart Tag si Smart Tag+ pot fi urmarite doar cu telefone, tablete si ceasuri Samsung. Cei care isi doresc astfel de gadget-uri vor trebui sa scoata din buzunar suma de 35 de euro pentru un pachet cu 2 etichete Smart Tag sau 46 de euro in cazul variantei Smart Tag+

 

Vezi si

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here