Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Samsung a lansat Galaxy Buds Pro, cele mai performante casti true-wireless din oferta sa care dispun de tehnologie activa de anulare a zgomotului de fundal. Designul este inspirat de seria Galaxy Buds+, dar varianta Pro promite autonomie superioara a bateriei.

“Pe masura ce oamenii cauta tehnologii care sa-i ajute sa se adapteze la noi rutine si stiluri de viata, piata castilor intraauriculare a crescut semnificativ, iar asteptarile consumatorilor sunt tot mai mari. Lansarea Galaxy Buds Pro are o semnificatie majora, chiar daca vorbim de un produs de mici dimensiuni, oferindu-le utilizatorilor o experienta audio unica, ce transforma task-urile zilnice in momente epice”, a declarat TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Ce ofera Samsung Galaxy Buds Pro

Noile casti ale producatorului sud-coreea vin echipate cu woofere de 11 mm pentru a acoperi frecventele joase si tweetere de 6,5 mm pentru frecventele inalte. Conform producatorului, configuratia cu 2 difuzoare are rolul de a imbunatati serios fidelitatea audio si sa ofere rezultate mult mai bune decat Galaxy Buds+.

In ceea ce priveste apelurile vocale, Samsung a creat un procesor dedicat pentru preluarea vocii utilizatorului, procesor cuplat la 3 microfoane. In acest sens, vocea va fi separata de zgomotul de fundal.

Eficienta majora in eliminarea zgomotelor de fundal

 

Active Noise Cancelling are o eficienta de 99%, potrivit Samsung, iar utilizatorul poate sa aleaga nivelul de filtrare dorit si chiar sa inverseze efectul. Cu ajutorul Auto Switch poti conecta simultan 2 dispozitive Samsung, cum ar fi telefonul si tableta. De exemplu, daca te uiti la un film pe tableta, iar pe telefon primesti un apel, castile Galaxy Buds Pro opresc automat filmul si comuta la telefon. Dupa incheierea apelului, castile comuta inapoi pe tableta, iar filmul va rula din nou.

Fiecare casca dispune de cate un acumulator de 61 mAh si ofera pan ala 5 ore de redare audio in modul Active Noise Cancelling sau 8 ore de auditie standard. Cutiuta pentru transport dispune de un acumulator de 472 mAh si ofera o autonomie de 18 ore, respectiv 28 de ore.

Pret si disponobilitate

Samsung Galaxy Buds Pro sunt disponobile in 3 versiuni de culoare: Phantom Silver, Phantom Violet si Phantom Black. Doritorii vor trebui sa scoata din buzunar suma de 230 de euro.

Vezi si

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here