Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Polo este al doilea model care va fi eliminat din portofoliul Volkswagen. In urma cu mai bine de o saptamana constructorul german a anuntat ca va opri productia sedanului Passat in Statele Unite ale Americii.

La cateva zile, aceeasi veste a lovit si piata auto europeana, iar din 2023 Passat va iesi definitiv de pe liniile de productie. Polo, este unul dintre cele mai populare modele ale producatorului german, model care va iesi din productie.

Masinile cu motoare pe benzina/ diesel pierd tot mai mult teren in fata celor hibrid sau electrice. Polo este definitia mobilitatii urbane in orasele aglomerate cu trafic intens. Rivalii sai, Peugeot 208 si Opel Corsa au primit deja versiuni electrice.

ID.2 inlocuieste Polo

Din pacate Volkswagen Polo nu va primi o versiune electrificata deoarece gama electrica a constructorului este comercializata sub un brand diferit – VW ID. Alte zvonuri noteaza ca si Golf ar putea avea aceeasi soarta ca Passat si Polo.

Volkswagen lucreaza intens la dezvoltare modelelor ID.1 si ID.2 care vor inlocui modele Up si Polo. Constructorul va comercializa aceste modele la preturi extrem de atractive din 2023. De exemplu, ID.2 ar trebui sa coste undeva la 20 000 de euro si va intra in competite directa cu Dacia Spring.

Pana la aceasta ora nu a aparut nicio confirmare oficiala din partea Volkswagen. Ramane de vazut care vor fi deciziile oficiale ale constructorului in 2021.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here