Vlogerii din lumea intreaga au un nou motiv de bucurie. Panasonic lanseaza G100, o camera destinata acestora si un rival pentru Sony ZV-1. G100 este o camera video compacta, are un senzor performant de 20,3 MP si poate sa filmeze la rezolutie 4K.

Noul device poate sa realizeze 10 cadre pe secunda in regim foto. Filmeaza HD la 60 de cadre pe secunda si 4K la 30 de cadre pe secunda. In cazul filmarilor 4K, cadrele nu vor fi foarte largi deoarece producatorul a ales sa faca crop in centrul senzorului.

Panasonic G100 este un hibrid intre stabilizarea electronica si cea din obiectiv. Ecranul principal se rabateaza pe 2 axe. Acesta poate fi intors la 180 de grade in plan orizontal sau rotit la 270 de grade in plan vertical.  In ceea ce priveste conectivitatea, G100 este echipata cu un port micro-HDMI si un jack de 3,5 mm pentru casti.

Sunetul pe care il inregistreaza are la baza tehnologia Nokia OZO, iar prin intermediul functiei de urmarire a fetei poate sa izoleze sunetul unei singure persoane. Camera are un sistem automat de focalizare, poate filma in formatul Vlog-L si are o setare de culori neutra. Calitatea filmarilor cu Panasonic G100 va fi inferioare comparativ cu alte camere ale aceluiasi producator. G100 filmeaza in format de culoare de 10 biti.

Cat costa Panasonic G100

Panasonic G100 se va lansa pentru prima data in Statele Unite. Cei care vor o camera noua vor trebui sa scoata din buzunar suma de 750 de dolar. Acelasi pret este asteptat si pentru statele europene.

G100 are un pret identic cu rivalul Sony ZV-1. De asemenea, G100 vine si cu un accesoriu numit SGHR1. Acesta este un trepied compact cu butoane care se conecteaza printr-un cablu. Panasonic are o oferta promotionala la lansare: camera + trepiedul la pretul de 800 de dolari. Cei care vor dori sa cumpere separat trepiedul, probabil, vor plati mai mult de 50 de dolari.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here