Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Aspiratorul robot a devenit un dispozitiv tot mai cautat in ultima vreme. Este foarte practic, usor de utilizat si vine cu o serie de avantaje.

Cu siguranta ati remarcat ca un aspirator robot este mult mai scump comparativ cu unul clasic. Un robot de aspirare este un dispozitiv autonom care poate sa curete covorele, podeaua si alte suprafete de praf, mizerie si resturi. Diferenta principala tine de minimizarea cantitatii de munca pe care o depune utilizatorul. Iata ce avantaje au aspiratoarele robot

Eficienta

Un astfel de gadget poate gestiona mai multe sarcini simultan. In afara de faptul ca poate curata diferite suprafete, acestea pot memora particularitatile spatiului pe care il curata. La ora actuala exista modele care isi pot incarca singure bateriile si pot trece cu usurinta de la suprafata la alta fara niciun fel de interventie manuala din partea utilizatorului. Aspiratoarele robot au o miscare pendulara – inainte si inapoi – care ajuta la curatarea eficienta a fiecarui centimetru de podea.

Identificarea nivelului de murdarie

Aspiratorul robot este capabil sa identifice nivelul de murdarie de la praful abia asternut, la scamele de pe covor si pana la urmele profunde. Acesta dispune de senzor si isi da singur seama cum ar trebui sa curete suprafata respectiva. Cu alte cuvinte, un aspirator robot trece de mai multe ori prin aceeasi zona a locuintei pana cand o va curata perfect.

Dimensiuni compacte

Aspiratoarele robot nu aduc in vedere problema spatiului de depozitare deoarece sunt compacte, iar dimensiunile mult mai reduse comparativ cu un model conventional. Poate fi depozitat cu usurinta oriunde – sub pat, sub o piesa de mobilier, pe un raft din dressing sau debara, etc. Mai mult decat atat, greutatea este redusa si este usor de transportat si nu trebuie sa depuneti efort fizic pentru a-l muta dintr-o camera in alta.

Recomandari