Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Serviciile de streaming au un cuvant de spus in ceea ce priveste maniera in care oamenii consuma continutul video. Pe posturile TV orice continut este difuzat la ore fixe, in timp ce pe platformele de streaming fiecare utilizator urmareste in ritm propriu ceea ce il intereseaza.

Netflix Direct nu este un post de televiziune obisnuit, ci este un canal integrat in aplicatie care difuzeaza episoade din anumite seriale sau filme la ore fixe, in mod liniar, la fel ca la televizor. Diferenta este ca Netflix Direct nu insereaza publicitate in timpul vizionarii, iar utilizatorii pot urmari linistiti un episod cap-coada fara intrerupere.

Netflix Direct devine prima data disponibil in Franta

Franta este prima tara de pe glob care primeste Netflix Direct. Reprezentatii platformei de streaming au ales aceasta tara deoarece posturile traditionale de televiziune sunt in continuare celebre si se bucura de atentia unui numar mare de telespectatori. Un alt motiv este numarul de abonati, iar Franta are deja 9 milioane de abonati Netflix.

Netflix Direct poate fi si o alternativa pentru utilizatorii nehotarati. In loc sa caute un titlu pe care l-ar dori sa-l vizioneze, pot urmari ceva aleatoriu pe Netflix Direct. Serviciul de streaming nu este la prima incercare de acest fel. Acum cateva luni au introdus butonul ”Shuffle” care ofera recomandari aleatorii se filme, seriale sau documentare din portofoliul aplicatiei.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here