Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Microsoft a anuntat ca va inlocui tastatura touch din Windows 10 cu o versiune mult mai buna si mai eficienta. Aceasta preia multe dintre functionalitatile Android cum ar fi suportul pentru dictare si inserarea de GIF-uri animate.

Microsoft depune eforturi consistente pentru a dezvolta Windows 10X pentru dispozitive mobile. Noua tastatura care include sunete si animatii la apasarea tastelor este unul dintre rezultatele acestui efort.

Cursorul poate fi controlat cu ajutorul tastei space

Noua tastatura ofera layout optimizat pentru interactiune touch, dar si posibilitatea de a controla cursorul cu ajutorul tastei space, o functionalitate intalnita deja pe dispozitivele care ruleaza iOS.

Apasarea tasteri Win + Punct ofera un nou design bazat pe sistemul Fluent Design de la Microsoft. Gigantul american pregateste o noua versiune a functiei de dictare in Windows 10. Functia Voice Typing va permite inserarea automata a semnelor de punctuatie.

 

Noutatile sunt deja testate deja de membrii Windows Insiders care au optat sa primeasca cele mai noi build-uri Windows 10. Noua tastatura va debuta in prima jumatate a anului 2021.

 

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here