Sunt momente in care Windows 10 si 11 afiseaza acest cod de eroare 0x8007045d atunci cand are dificultati in gasirea sau citirea fisierelor. Astazi o sa va explicam cum se poate remedia eroarea de mai sus.

Eroarea 0x8007045d apare atunci cand computerul nu poate citi un fisier pe care incearca sa il acceseze. In traducere, fisierul nu este unde ar trebui sa fie sau este corupt. De cele mai multe ori, aceasta eroare apare atunci cand copiati fisiere pe o unitate externa.

Reporneste computerul

Repornirea computerului este cea mai simpla metoda de remediere care poate rezolva probleme minore. Ulterior puteti relua procesul de copiere/ accesare fara probleme.

Actualizati-va computerul

O metoda pentru a remedia eroarea 0x8007045d este actualizarea computerului la cea mai recenta versiune de Windows 10 sau 11. Microsoft trimite constant actualizari care rezolva probleme obisnuite ale sistemului de operare. Update-urile sunt gratuite si nu dureaza foarte mult timp.

Verificati conexiunile hard disk-ului, unitatii USB și unitatii CD/DVD

Asa cum am zis, eroarea 0x8007045d poate fi afisata atunci cand incercati sa deschideti un fisier de pe un disc sau unitate externa. Verifcati cu atentie conexiune dintre computer si unitatea externa. O conexiune slaba poate genera aceasta eroare. Arunca o privire peste portul USB si asigurati-va ca functioneaza corect. In cazul in care banuiti ca exista probleme cu conexiunea interna, solutia este sa duceti computerul intr-un service pentru o verificare tehnica profesionista.

Recomandari