Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Tehnologia mai face un pas inainte. Dupa telefoanele cu ecran pliabil, acum a venit randul celor cu ecran care se ruleaza sa fie in centrul atentiei. LG lucreaza deja la un astfel de device pe care il va lansa in 2021.

LG a renuntat sa investeasca intr-un telefon cu ecran pliabil si a preferat sa dezvolte propriul concept de smartphone care va fi echipat cu al doilea ecran optional. Productia noului telefon se afla in derualere, iar LG va aduce pe piata 3 modele diferite bazate pe noua tehnologie.

Ecranul primului telefon rulabil nu va fi livrat de catre LG Display, ci de producatorul chinez BOE.

Ecran pliabil versus ecran rulabil

Ecranul pliabil este suspus la un nivel de uzura mai mare intr-un singur loc. Un ecran rulabil distribuie uniform tensiunea mecanica pe intreaga suprafata. Acest segment de produse incepe sa capete din ce in ce mai mult potential. LG nu este singurul producator care investeste intr-o tehnologie de acest fel. Zvonurile din mediul online subliniaza faptul ca si alti mari producatori, precum Samsung, lucreaza la un telefon cu ecran rulabil.

Pana acum nu au aparut zvonuri legate de pretul telefonului LG cu ecran rulabil. Avand in vedere ca primele modele de telefoane pliabile au fost lansate la preturi picante, ne putem astepta ca pretul unui telefon rulabil sa fie aproape la fel de picant.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here