Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Hyundai Auto Romania a transmis o notificare catre ANPC cu privire la inceperea unui noi campanii de rechemare in service. De data aceasta este vorba despre modelel Tucson NX4e si Santa Fe (TM). Motivul tine de verificarea sigurantei eCall si a seriei de sasiu. Sunt vizate 163 de vehicule din Romania.

Constructorul sud-coreean le recomanda soferilor vizati sa se prezinte in cel mai scurt timp intr-o unitate service autorizata pentru efectuarea lucrarilor incluse in aceasta campanie. Interventia service nu implica niciun fel de costuri din partea clientilor.

Modele vizate:

  • Hyundai Tucson NX4e (HEV si MHEW)
  • Hyundai Santa Fe TM PE
  • Hyundai Santa FE TM PE (HEV)

Campania de recall nu influenteaza si nici nu afecteaza siguranta automobilelor. Mai mult decat atat, producatorul afirma ca nu exista incidente raportate de functionarea neconforma a sistemului in cauza.

Hyundai i20 – alt model rechemat in service

Nu doar cele 2 SUV-uri sunt rechemate in service. Constructorul sud-coreean deruleaza o campanie de rechemare si pentru modelul i20 unde sunt vizate 402 unitati. Motivul campaniei tine de instalarea cablului extensie TMK.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here