Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Huawei Watch Fit se doreste a fi un rival de temut pentru Apple Watch. Este echipat cu un ecran alungit, similar celui de la Apple, iar pretul este mult mai ieftin.

Watch Fit are un ecran de tip AMOLED, diagonala de 1,64 inch si o rezolutie de 456 x 280 pixeli. In interior gasim receptor GPS, barometru, senzor care monitorizeaza pulsul si senzor de lumina. Constructia este etansa si rezista la adancimi de maximum 50 de metri.

De asemenea, smartwatch-ul este echipat cu un chipset-ul Kirin A1. Producatorul promite maximum 10 zile de utilizare cu o singura incarcare completa a bateriei.

Huawei Watch Fit – un dispozitiv care evalueaza starea de stres

Smartwatch-ul produs de Huawei poate monitoriza activitati precum mers, alergare, inot, ciclism de interior sau de exterior. Mai mult decat atat, Watch Fit permite monitorizarea somnului si are functii care evalueaza si gestioneaza starea de stres.

Cat costa Huawei Watch Fit

Utilizatorii care isi doresc Watch Fit trebuie sa scoata din buzunar suma de 119 euro. Device-ul este disponibil in versiunile de culoare mint green, sand pink, portocaliu si negru.

Ramane de vazut daca Huawei Watch Fit se va bucura de mai mult succes si daca va inregistra vanzari mai mari comparativ cu rivalul Apple.

Sursa: idevice.ro

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here