Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Honor s-a facut cunoscut prin produsele de buget pe care le-a lansat pana acum. Portofoliul producatorului se extinde cu o pereche de casti True Wireless.

Honor Choice promite o auditie impecabila si bass pe masura. Castile folosesc conexiunea Bluetooth 5.0 si sunt echipate cu microfon dual cu functie de anulare a zgomotolui exterior. Designul este minimalist si ofera protectie impotriva prafului si a apei.

Castile sunt prevazute cu pernite din silicon pentru a se fixa cat mai bine in urechi. Fiecare casca are un acumulator de 55 mAh ceea ce conduce la o autonomie de 5 ore pentru redarea de muzica. Cutia de transport are o baterie de 500 mAh si ofera autonomie de pana la 24 de ore prin incarcari succesive. Incarcarea se poate face folosind cablul de alimentare al telefonului mobil, iar utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa cumpere alte cabluri.

Pret si disponibilitate

Castile wireless Honor Choice sunt disponibile in Franta, Marea Britanie si Germania. Europenii care isi doresc un astfel de produs trebuie sa scoata din buzunare suma de 34,9 euro. Momentan nu exista date exacte cu privire la disponibilitatea produsului in Romania.

Recomandari