Conform informatiilor disponibile in acest moment, Galaxy S10 de la Samsung promite sa ofere cea mai avansata tehnologie disponibila pe smartphone-uri in 2019. Se pare insa ca accesoriile „clasice” pentru smartphone-uri precum protectiile pentru ecran ar putea fi lasate in urma in favoarea unor capabilitati noi. Conform unui producator de accesorii pentru smartphone-uri, Galaxy S10 nu va putea fi folosit cu folie pentru ecran din cauza senzorului de amprenta.

Spre diferenta de senzorul Symantec pentru deblocarea cu amprenta integrat in display de companiile din China precum Vivo, Oppo sau Huawei, Samsung apeleaza la o solutie diferita. Producatorul sud coreean a ales sa foloseasca un senzor produs de Qualcomm, care foloseste ultrasunete pentru deblocarea telefonului. Se pare insa ca acest lucru va insemna insa ca anumite protectii pentru ecran nu vor fi compatibile cu Galaxy S10.

Conform Armadillotek, un producator de carcase si folii pentru smartphone-uri, senzorul de amprenta de pe Galaxy S10 nu va functiona cu accesoriile sale pentru protectia ecranului. Compania spune ca a testat modele reale de Galaxy S10 in laboratoarele sale si pe niciunul ecranul nu a putut fi deblocat atunci cand exista o folie peste display. Acest lucru inseamna ca husele sale vor fi livrate fara protectie pentru suprafata de sticla frontala.

Si ca tot vorbim despre ecranul lui Galaxy S10, a fost depistat si primul model de Galaxy S10+ in libertate, intr-o fotografie spion. Aceasta imagine confirma design-ul frontal al modelului de top de la Samsung, in coltul din dreapta sus putand fi observat un decupaj oval care face loc pentru doua camere foto frontale. Acesta va fi primul dispozitiv de pe piata care este livrat cu un ecran AMOLED perforat.
Samsung a confirmat deja data la care va prezenta Galaxy S10 catre publicul larg, organizand evenimente de lansare in San Francisco si Londra pe 20 februarie, cu doar cateva zile inainte de Mobile World Congress 2019.

Recomandari