Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Cea mai buna solutie pentru a vedea filme online gratuit subtitrate in limba romana.

Cea mai comoda si rapida metoda la care apelezi atunci cand vrei sa vezi un film online gratuit cu subtitrare este aceea de a intra pe google unde cauti filmul pe care vrei sa il vezi.
Ca rezultat a-l cautarii primesti foarte multe site-uri de filme online pe care teoretic poti vedea filmul care te intereseaza. Insa de cele mai multe ori nu gasesti acel film chiar daca site-ul iti spune ca acolo poti vedea filmul respectiv. O alta problema cu care te confrunti si este foarte enervanta o reprezinta reclamele. In momentul in care ai dat click oriunde in acel site se deschid foarte multe reclame, iar pana reusesti sa dai play filmului sau sa ajungi la butonul de play a-l player-ului treci printr-o adevarata aventura.

Cea mai buna varianta pentru a vedea filme online gratuit cu subtitrare in limba romana ca alternativa a site-urilor online de filme, prin care poti vedea un film sau serial la o calitate foarte buna, prin care scapi de reclamele enervante si prin care nu mai esti expus la tot felul de virusi este aplicatia Stremio.

Foarte important de stiut, prezint aceasta apliactie nu doar pentru ca am auzit de ea ci pentru ca am si testat-o pe toate sistemele de operare de mai sus si o folosesc de fiecare data cand vreau sa ma uit la un film.

Stremio este o aplicatie similara cu Netflix prin intermediul careia poti vedea filme si seriale online, insa spre deosebide de Netflix aici nu ai nevoie sa platesti niciun abonament.

Aplicatia Stremio poate fi instalata pe orice sistem de operare (Windows, Android, iOS, Android TV si Linux). Indiferent de sistemul de operare pe care vrei sa ai aceasta aplicatie, operatiunea de instalare este foarte simpla si rapida, in maximum 7 minute o poti descarca, instala si configura.

Sa recapitulam; Ce poti face cu Stemio? Poti vedea:
– Filme online  gratuit subtitrate in limba romana pe Windows
– Filme online  gratuit subtitrate in limba romana pe telefon (Android sau iOS Apple iPhone)
– Filme online  gratuit subtitrate in limba romana pe Smart TV cu Android

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a instala si configura Stremio:
1. Descarca Aplicatia (prin clic pe link-urile de mai jos sau direct de pe site-ul Stremio);
– Stremio pentru Windows
– Stremio pentru macOS
– Stremio pentru Linux
– Stremio pentru Anroid
– Stremio pentru iOS
2. Instaleaza aplicatia;
3. Dupa instalare apasa pe butonul LOG IN;
4. Alege din parte de jos: GUEST LOGIN;
5. Apasa meniul din partea stanga sus si apoi apasa pe Add-ons;
6. Unde scrie Official apasa si apoi selecteaza Community;
7. Aici vei gasi o lista cu toate add-on-urile diponibile pe care iti recomand sa le instalezi. Pentru a avea subtitrare in limba romana si nu numai, instaleaza add-on-ul OpenSubtiles.

Cam asta este tot ce trebuie sa faci pentru a putea vedea filme online gratuit subtitrate in limba romana.

In clipul de mai jos poti vedea toti pasii pe care i-am descris putin mai sus. Instalarea si configurarea din acest tutorial video este realizata pe un telefon mobil cu android.
Dupa cum spuneam, indiferent pe ce vrei sa instalezi aplicatia Stremio (Windows, Android, iOS, Android TV si Linux) pasii sunt aceeasi.

Vei avea o mica “problema” doar in situatia in care vrei sa instalezi Stremio pe un Smart TV cu Android deoarece nu vei gasi aplicatia in Google Play Store. Gasesti AICI care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a instala orice aplicatie pe un Smart TV cu Android, implicit si Stremio. Dupa instalarea aplicatiei pe Smart TV pasii de configurare sunt aceeasi ca in situatia oricarui sistem de operare.

Recomandari