Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Exista situatii cand datele dintr-un dispozitiv sunt sterse accidental sau ca urmare a unor defectiuni tehnice. In ziua de azi, pierderea datelor (fisiere, fotografii, etc) a devenit o problema destul de serioasa. Este recomandat sa avem o copie de siguranta a tuturor fisierelor.

Chiar si asa, unii utilizatori nu apeleaza la aceasta metoda de siguranta si se trezesc in fata faptului implinit, anume pierderea datelor. Ei bine, nu disperati, solutii exista! O varianta ar fi sa solicitati ajutor specializat pentru a recupera informatiile pierdute, dar tine cont ca aceasta metoda este destul de costisitoare. A doua varianta este sa utilizezi un program de recuperare a datelor pierdute. Pe Internet sunt o multime de astfel de programe, insa nu toate sunt si eficiente.

EaseUS, cel mai eficient program de recuperare a datelor pierdute

EaseUS este un program gratuit cu ajutorul caruia iti poti recupera datele pierdute dintr-un dispozitiv. Este gratuit si foarte eficient. L-am folosit si eu acum cateva luni cand mi-am dat seama ca am sters niste date de care aveam nevoie.

Este foarte usor de utilizat, iar cu ajutorul lui poti recupera videoclipuri, fisiere audio, fisiere text, arhive, fotografii, programe, etc.

Cum se foloseste EaseUS

  1. Descarca EaseUS → il gasesti aici;
  2. Deschide EaseUS si alege partitia de unde au fost sterse datele pe care vrei sa le recuperezi;
  3. Scaneaza partitia aleasa;
  4. Alege fisierele pe care vrei sa le recuperezi;

Este important de mentionat ca utilizatorii pot recupera gratuit maximum 2 GB de date pierdute. In cazul in care cantitatea de informatii pe care vrei sa o recuperezi depaseste acest prag, trebuie sa cumperi una dintre cele 2 variante disponibile la vanzare. O varianta premium permite sa recuperezi o cantitate nelimitata de date.

In orice caz, daca ai pierdut cateva fisere, fotografii sau alte date, EaseUS este cea mai la indemana solutie.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here