Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

In ultima vreme, o parte dintre utilizatorii Windows 10 au constatat ca sistemul este restartat din senin pentru o actualizare care nu aduce niciun beneficiu. In realitate, este vorba despre inca o forma de marketing agresiv din partea Microsoft.

In prim plan se afla o reclama la aplicatiile din pachetul Office si la browserul Edge care faciliteaza accesul la aplicatiile mai sus mentionate. Microsoft nu a oferit nicio explicatie pana acum. O actualizare recenta adusa cele mai recente versiuni de Windows 10 conduce la repornirea fortata a sistemului. Dupa restart, o parte dintre utilizatori au observat scurtaturi in bara de start care fac trimitere directa la aplicatiile din Office.

Microsoft recurge la practici ilegale

Inainte aplicatiile erau optionale, dar acum prezenta lor este obligatorie acolo. Presa internationala noteaza ca practica Microsoft s-ar putea sa fie ilegala. Ramane de vazut ce se va intampla in urmatoarea perioada de timp sau daca autoritatile dintr-o tara vor ancheta aceasta practica.

Microsoft nu ar fi prima companie care recurge la practici de monopol. Celebrele companii americane Google si Apple sunt vizate de anchete europene in ceea ce priveste monopulul sau alte practici ilegale din anumite zone de activitate.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here