Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Vezi cateva motive pentru a alege sa-ti inchei online asigurarea RCA

In ultima vreme, piata asigurarilor s-a diversificat si s-a adaptat cerintelor tehnologice ale perioadei pe care o traim astfel ca tot mai multe produse de asigurare pot fi achizitionatea cum online de pe siteuri specializate.

Achizitionarea unei asigurari RCA online a devenit deja foarte importanta pentru tot mai multi clienti iar vanzarile online de astfel de asigurari inregistreaza in ultimii doi ani, cu siguranta, cea mai mare crestere din acest domeniu.

Ca orice produs sau serviciu achizitionat online, si cumpararea online a unei polite de asigurare RCA, din fata laptopului sau a telefonului, aduce o serie deavantaje comparativ cu achizitia acesteia de la un broker de asigurari sau direct de la asigurator, dintre care mentionam pe cele mai importante.

1. Incheierea RCA online este un proces rapid, simplu si comod putand fi realizat din confortul casei sau de la birou de catre orice persoana fara sa necesite cunostinte specifice de lucru cu calculatorul sau telefonul.

2. Platforma online de ofertare RCA si de emitere a politelor ofera posibilitatea cumparatorului de a compara preturile de la toate firmele de asigurari si a alege oferta RCA cea mai avantajoasa.

3. Asigurarea RCA online se poate incheia oricand, la orice ora, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, platforma de emitere este functionala non-stop, indiferent ca este zi lucratoare, zi de weekend sau sarbatoare legala.

4. Odata ce v-ati creat un cont in platforma de asigurari, aveti posibilitatea sa incheiati si sa gestionati tuturor tipurilor de asigurari de care aveti nevoie si pe care le puteti incheia in acelasi loc.

5. Beneficiati de serviciul reminder urmand sa fiti notificat in mai multe randuri inainte de expirarea asigurarii RCA fara sa mai fiti nevoiti sa folositi o alta aplicatie pentru evidenta valabilitatii RCA. De asemenea, puteti solicita reminder si pentru expirarea ITP sau a rovinietei.

Din ce in ce mai multi clienti considera aceste avantaje importante si aleg sa incheie RCA online folosind platformele de emitere online disponibile pentru absolut toti cei care doresc o oferta RCA pentru masina lor.

Trebuie mentionat ca incepand cu data de 20 august 2020, odata cu modificarea Normei RCA nr. 20/2017, asiguratii nu mai sunt obligati sa detina polita RCA imprimata pe hartie ci o pot prezenta in format electronic sau pot solicita verificarea acesteia in baza de date cu asigurarile de raspundere civila auto incheiate pe teritoriul Romaniei.

Piata asigurarilor RCA din Romania urmareste in ultima vreme tendintele pietelor europene, mai ales ca in ultima perioada a scazut si numarul de accidente, fapt ce a dus, imediat la cea mai importanta scadere a preturilor asigurarilor din ultimul timp.

Recomandari