Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Iarna nu vine numai cu zapada si bucurie (pentru unii oameni), ci si cu probleme si dileme. Exista soferi care isi lasa stergatoarele ridicate pe timp de iarna, atunci cand masina se afla in parcare, desigur sau in perioadele in care aleg sa se deplaseze cu transportul in comun.

Acest gest a creat o dilema printre soferi. Pana acum cand vedeam o masina parcata cu stergatoarele ridicate pe parbriz, majoritatea dintre noi consideram ca soferul a ocupat locul altcuiva de parcare.

Avantaje si dezavantaje

Cand temperaturile coboara mult sub 0 grade Celsius, stergatoarele se vor lipi de sticla inghetata a parbrizului. In momentul in care soferii le ridica, pot sa previna distrugerea cauciucului. Acesta ar fi un avantaj.

Pe de alta parte, arcurile se pot deforma daca stergatoarele sunt ridicate constant. Este important sa nu dati drumul stergatorului pe parbrizul inghetatat, deoarece acesta va actiona ca un ciocan si il va sparge.

Producatorii de stergatoare le recomanda soferilor sa isi lase stergatoarele ridicate pentru a proteja lamela de cauciuc. Asociatia Americana a Automobilului considera ca acest gest nu va distruge arcurile stergatoarele, asa cum sustin unii mecanici.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here