Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

De-a lungul călătoriilor noastre întâlnim oameni și vedem locuri care ne rămân în memorie toată viața. Frumusețea naturii este cu adevărat unică și ni se dezvăluie sub diverse forme, care mai de care mai impresionante.

Este greu să numim anumite locuri că fiind cele mai frumoase din lume, însă cu siguranță cele de mai jos au fost de-a lungul timpului apreciate de oameni din toate colțurile planetei.

Cordillera del Paine, Chile
Cordillera se dezvăluie sub forma unui peisaj impresionant, dominat de Torres del Paine, o înlănțuire de monoliți de granit, toate făcând parte din impresionantul patrimoniu UNESCO.

Parcul național Torres del Paine a fost numit al cincilea cel mai frumos loc din lume de către National Geographic. Parcul este deschis pe toată durata anului, însă cel mai indicat de vizitat este în intervalul octombrie-aprilie. Peisajul creat de-a lungul secolelor de către ghețari este unul cu adevărat spectaculos și cu siguranță merită vizitat.

Dettifoss, Islanda
Detifoss este cea mai mare cascadă din Islanda de Nord și una dintre cele mai mari din Europa. Cascada are o cădere puternică de 200-500 metri cubi de apă pe secundă, depinzând foarte mult de cantitatea de gheața topită în perioada verii. Zona este ideal de vizitat din iunie până în septembrie, în restul anului drumurile de acces fiind impracticabile. Pentru a vă bucura pe deplin de atmosfera locală, puteți opta pentru cazare într-una din pensiunile din zona fiordurilor, unde veți putea admira cele mai impresionante calote glaciare și puteți face fotografii care merită păstrate cu siguranță în albumul de amintiri.

Scottish Highlands, Scoția
O regiune de o frumusețe care iți taie respirația, peisaje încărcate de istorie și legenda, Scottish Highlands este o regiune distinctă din punct de vedere cultural și geografic. Zona este perfecta pentru cei care își doresc o vacanță liniștită, în care pot admira frumusețea naturii, pot degusta preparate locale și se pot bucura de ospitalitatea scoțienilor. Este ideal de mers în toamnă, chiar dacă temperaturile mai scad, însă atunci fluxul turiștilor scade.

Grand Canion, Statele Unite ale Americii
Marele Canion este una din cele 7 minuni ale lumii și cu siguranță reprezintă un loc pe care, dacă îl vizităm, rămânem impresionați. Răul Colorado și afluenții săi au săpat și săpat de-a lungul secolelor și au creat peisajul desprins parca din filmele Science-Fiction de care ne bucurăm astăzi. Perioada cea mai bună de vizitat este din martie până în mai și din septembrie până în noiembrie, când temperaturile din timpul zilei încep să scadă și fluxul de turiști scade.

Machu Picchu, Peru
Pentru oamenii din întreagă lume Machu Picchu este simbolul incașilor, fiind adeseori denumit « Orașul Pierdut al Incașilor ». Machu Picchu este deschis de-a lungul anului, însă trebuie ținut cont de faptul că în perioada octombrie-aprilie este sezonul ploios. Astfel, perioada iulie-august este cea mai indicată pentru a vizita zona.Cei care merg la Machu Picchu o fac pentru desăvârșire spirituală, pentru a afla mai multe despre tradițiile și stilul de viață al incașilor și pentru a asculta poveștile impresionante despre spiritele care sălășluiesc aici.

Lacul Peyto, Canada
Lacul Peyto este situat în Munțîi Stâncoși din Canada, iar pe timpul verii este alimentat de impresionantele stănci de gheață care se prăbușesc în el și îi dau o culoare turcoaz superbă. Frumusețea lacului este cel mai bine de admirat în perioada iunie-septembrie.

Peyto lake, Banff National Park, Alberta, Canada

Aurora Boreala sau Luminile Nordului
Aurora Boreala este unul dintre cele mai spectaculoase fenomene de pe Pământ și poate fi admirata în tari situate la latitudini mari, în perioada septembrie-martie. Privitorii pot admira un adevărat spectacol, începând cu nuanțele de verde smarald ale orizontului, până la stelele căzătoare.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here