Probabil este de la sine inteles ca unele dintre cele mai bune castele din Europa sunt in Germania. De exemplu, exista o multime de castele de basm in Germania si vorbim despre castele care au inspirat, de fapt, basme adevarate. Tocmai de aceea o sa va dam cateva idei pentru cazul in care vizitati Germania.

Daca va intrebati cum sa ajungeti mai usor aici, avem o solutie – ZGR asigura transport Romania Germania la cele mai avantajoase preturi, cu microbuze moderne, astfel incat sa nu fie nevoie sa investiti extrem de mult in drum. In plus, limita de greutate este mai avantajoasa decat la avioane si puteti lua mai multe articole in bagaj. Daca vreti sa trimitei colete acasa, tot cu aceasta companie veti putea expedia in conditii premium, colete celor dragi. Acum, sa vedem ce puteti vizita in Germania.

Castelul Neuschwanstein

Castelul Neuschwanstein – Cel mai frumos castel de basm din Germania pe care cu siguranta trebuie sa il vizitati! Castelul Neuschwanstein este cu siguranta unul dintre cele mai recunoscute si cele mai bune castele din Germania de explorat. Acest castel bavarez este o inspiratie pentru basme si nici macar nu conteaza in ce perioada a anului il vizitati. Sincer, arata intotdeauna grozav, indiferent de anotimpuri.

In plus, se afla la mai putin de 2 ore de mers cu masina de München si, prin urmare, este o calatorie perfecta din oras pentru o zi. In München puteti ajunge usor cu ajutorul unui microbuz de transport persoane Romania – Germania de la ZGR.

Palatul Schwerin

Palatul Schwerin este unul dintre acele palate germane care a inceput ca un castel (in 973) si de-a lungul timpului a fost modificat si remodificat pana cand in cele din urma a devenit un palat in secolul al XVI-lea.

Lasand la o parte detaliile tehnice, Palatul Schwerin ofera o priveliste absolut uimitoare si cu siguranta este unul dintre cele mai bune castele din Germania, care merita explorat. In plus, palatul in sine si terenurile impresionante ale palatului sunt prea frumoase pentru a fi ratate.

Castelul Heidelberg

Castelul Heidelberg este unul dintre cele mai impresionante si mai interesante castele din Germania, sub forma de ruine. Stand pe varful unui deal cu vedere la Heidelberg, acest castel renascentist este maret si impresionant, chiar si de departe.

Construit in stil renascentist, acest castel vechi de aproape 1.000 de ani a fost de fapt distrus de mai multe ori. La un moment dat, a fost lovit de fulger, iar asta a afectat mai ales partea superioara a castelului. De-a lungul anilor, a fost reconstruit, lasand in urma o structura grandioasa pe care merita sa o explorati. In plus, ZGR ofera curse directe catre Heidelberg cu microbuzul, ceea ce inseamna ca aveti inca un motiv in plus pentru a ajunge in aceasta zona.

Castelul Imperial Cochem

Acest castel impresionant a fost construit, distrus si apoi reconstruit timp de aproape o mie de ani pentru a deveni ceea ce este astazi. Adapostul multor oameni fascinanti, este unul dintre cele mai bune castele din Germania pentru a obtine o perspectiva asupra istoriei germane.

Castelul Imperial Cochem se afla, de asemenea, in varful frumosului oras colorat Cochem, care este o destinatie turistica populara.

Recomandari