Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

BMW este una dintre marcile auto preferate de romani, chiar daca nu este un brand foarte accesibil. La fel ca si ceilalti producatori auto, BMW a fost afectat de criza sanitara. Chiar si asa, anul trecut au fost inmatriculate 2861 de automobile BMW in tara noastra, in scadere cu 22,6% fata de anul 2019.

„In 2020 am revenit pe prima pozitie ca importator de automobile premium in Romania, BMW si MINI, am excelat la capitolul electrificare si automobile sport si am confirmat valoarea sistemului xDrive, devenind, pentru prima data, cel mai de succes importator de automobile cu tractiune integrala din Romania”, explica Dr. Josef Reiter, director general BMW Group Romania.

BMW X5, cel mai preferat model de catre soferii romani

398 de romani au achizitionat un BMW X5 in anul 2020. Seria 3 ocupa pozitia a doua cu un numar de 376 de unitati, iar X6 completeaza podiumul cu 341 de unitati vandute. 4/5  masini BMW inmatriculate in Romania au fost echipate cu BMW xDrive. In schimb, BMW Seria 7 ramane cea mai de succes limuzina de lux din Romania.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here