Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Criza sanitara a avut un impact nedorit pe piata muncii din sectorul privat din Romania. Chiar si asa, exista companii care o duc bine in tara noastra si au reusit sa ramana profitabile in aceste vremuri dificile.

Jurnalistii de la Ziarul Financiar au realizat top 10 al celor mai profitabile companii din Romania cu ajutorul datelor disponobile la Registrul Comertului. Cu alte cuvinte, daca iti cauti job, nu ar strica sa arunci o privire in sectiunea ”Cariere” de pe site-urile companiilor de mai jos.

Energia – industria care domina clasamentul

Este important de mentionat ca intregul clasament are la baza cifrele raportate la stat pentru 2019. In clasament predomina companiile din domeniul energetic, iar 2 dintre acestea sunt pe podium. Pe langa companiile din industria energiei, in clasament au fost incluse nume precum Dedeman, Kaufland, Lidl, Dacia si JTI.

Dedeman este singura companie anteprenoriala care a ajuns pe podium unde a inregistrat o majorare cu 26,6% a profitului. Hidroelectrica, Romgaz si Dacia au inregistrat un profit mai mic decat in 2018, dar suficient de mare cat sa le asigure un loc in clasament.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here