Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Sunt soferi care isi lasa tot felul de lucruri in masina din comoditate sau din oricare alte motive. Ei bine, este important de mentionat ca exista o serie de lucruri pe care este bine sa evitati sa le ”uitati” in masina in timpul iernii.

Medicamentele

Indiferent de medicamentele pe care le-ai cumparat, este important sa nu le tii in masina, mai ales in timpul noptilor geroase de iarna. Cele mai multe dintre medicamente vin cu recomandarea sa fie pastrate intre 18 s 25 de grade Celsius. Un medicament care a fost supus unei nopti geroase isi poate pierde semnificativ din eficienta, sau, din contra, poate conduce la aparitia unor efecte secundare. Atentie mare la fiole sau siropuri.

Bauturi carbogazoase sau bere

De indata ce lichidul ingheata, dioxidul de carbon poate duce la explozia recipientului aflat sub presiune. Cu siguranta nu doriti sa gasiti vreo doza de suc sau bere explodata in masina.

Mancare

In cazul produselor alimentare pericolul este mai mare. Nu, nu explodeaza mancarea, dar o cutie desfacuta va permite dezvoltarea rapida a bacteriilor, iar frigul va contribui din plin la acest lucru.

Telefon/ laptop/ orice alt gadget

Temperaturile negative din timpul noptilor de iarna pot avea efecte neplacute asupra vietii bateriei dispozitivelor pe care le folosim. De asemenea, foarte important, un device nu trebuie utilizat imediat ce ajunge la caldura deoarece condensul care se formeaza in interior poate cauza probleme sau defectiuni.

 

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here