Daca credeai ca reclamele de pe Youtube sunt enervante sau intruzive, in curand platforma va introduce un nou format de publicitate inaintea vizionarii unui clip. Noul format de reclama are ca target utilizatorii care folosesc Youtube mai mult ca un serviciu audio pentru muzica sau podcasturi.

Concret, este vorba despre reclame audio, similare cu cele pe care le auzim la radio. De asemenea, acestea vor avea si o componenta vizuala, dar probabil ca va fi statica. Continutul reclamei va putea fi transmis printr-o imagine simpla sau chiar printr-o animatie.

Reclamele – cresteri financiare pentru companii & exasperare pentru utilizatori

Youtube sustine ca 75% dintre campaniile audio au condus la cresteri consistente in recunoasterea brandurilor care au apelat la ele. 2 miliarde de utilizatori consuma lunar continut de pe Youtube. Noua formula spune ca este mai usor sa promovezi un produs sau un brand printr-o reclama audio decat printr-una vizuala.

Cei mai multi utilizatori detesta reclamele de pe Youtube si cu siguranta, numarul celor care urmaresc continutul video al reclamei este foarte mic. Reclamele au devenit din ce in ce mai dese si mai intruzive, iar numarul oamenilor care le ignora este din ce in ce mai mare.

Unde mai pui ca pentru majoritatea platformelor de streaming trebuie sa platesti abonament premium pentru a scapa de reclame…

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here