Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Xiaomi Mi Smart Band 4C este noua bratara lansata de producatorul chinez. Aceasta vine ca o varianta de buget pentru Mi Band 5. Ecranul este mai mic si are 1.08 inci.

Noul produs poate sa monitorizeze pulsul 24 din 24 de ore si are numeroase functii pentru fitness. Xiaomi Mi Smart Band 4C este un rival pentru Realme Band produsa de Oppo. Este echipata cu o baterie de 130 mAh, iar un ciclu complet de incarcare de 2 ore ofera o autonomie de 2 saptamani.

Bratara monitorizeaza 5 activitati: alergat in exterior, exercitii fizice, mers rapid, mers pe bicicleta si mers pe bicicleta eliptica. De asemenea, Mi Smart Band 4C monitorizeaza somnul si are alterta de sedentarism.

Pe ecranul bratarii sunt afisate notificari ale aplicatiilor de mesagerie sau si apelurile nepreluate. Daca ascultati muzica in timp ce faceti sport, este important sa stiti ca puteti sa controlati muzica redata pe telefon.

Pret si disponibilitate

Xiaomi Mi Smart Band 4C inca nu a debutat international. Produsul este disponibil doar in Malaezia si costa 21 de euro. Daca pretul scazut se va pastra si pentru pietele vestice, bratara se va bucura de succes in randul oamenilor care isi doresc un produs cu numeroase functii la un pret mic.

Recomandari