Nu-i asa ca atunci cand esti la laptop, calculator, fie ca esti acasa fie ca esti la birou, ti-ar fi mai usor sa vorbesti pe WhatsApp direct pe acesta, direct in browser-ul pe care il ai dechis? Ba da, cu siguranta ti-ar fi mult mai confortabil asa. Folosesti direct tastatura PC-ului la care esti, pe care scrii mult mai usor si mai repede, poti naviga intre mai multe tab-uri in acelasi timp si daca esti la birou eviti astfel sa atragi atentia ca “stai pe telefon”.

Varianta Whatsapp pentru calculator se numeste WhatsApp Web si o poti folosi direct in browser la adresa web.whatsapp.com.

WhatsApp Web nu poate functiona fara aplicatia mobila si pentru a putea fi accesat pe calculator ai nevoie neaparat de telefon si de aplicatia de whatsapp instalata pe acesta, insa lucrul acesta nu trebuie sa il faci de fiecare data cand accesezi WhatsApp Web ci este de ajuns o singura data. Tot acest proces de “imperechere” intre aplicatia de WhatsApp din telefon si WhatsApp Web nu iti ia mai mult de 30 de secunde.

Urmareste clipul de mai jos pentru a vedea care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a accesa whatsapp de pe calculator.

Cum accesezi WhatsApp pe PC

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here