In primul rand de ce ai fi interesat sa folosesti WhatsApp dark mode:

• Economisirea bateriei. Whatsapp Beta Dark vine, pe langa dark mode, si cu o alta setare, pentru economisirea bateriei si anume “Setata de Economisirea bateriei”, insa aceasta setare se va mula pe setarile telefonului de economisire a bateriei fara sa activezi modul dark.

• Seara sau atunci cand folosesti WhatsApp pe intuneric sau pe luminozitate scazuta, acest mod face ca utilizarea aplicatiei sa nu iti fie obositoare. In acelasi timp neavand asa multa luminozitate nu ii vei mai deranja nici pe cei de langa tine.

Pentru a activa acesta tema pe WhatsApp pasii pe care trebuie sa ii faci sunt urmatorii:

Poti urmari si clipul de mai sus pentru a vedea detaliat toti pasii configurarii.

1. Trebuie sa obtii WhatsApp Beta, iar pentru asta ai doua variante;
V1. Trebuie sa iti faci un cont de tester AICI. In principiu in momentul de fata WhatsApp pare ca a atins numarul maxim de testeri pe aceasta zona, astfel ca aceasta varianta pica. Insa daca totusi reusesti sa mergi mai departe si sa iti faci cont nu te speria, nu este nimic complicat, plus ca nu trebuie sa faci nimic special, tot ce vei face este sa iti iei aplicatia WhatsApp Beta 😉
V2. Descarca direct de AICI aplicatia in format APK. Dupa ce dai click pe acest link de descarcare asteapta putin, incepe putin mai greu download-ul, dupa care se va descarca destul de repede. Dupa ce o descarci, instaleaz-o. Este posibil sa iti apara un mesaj cum ca telefonul tau nu permite instalarea unor aplicatii din surse externe, insa aceasta sursa este una sigura astfel ca poti apasa pe settings/setari, iar aici sa bifezi Allow app installs/permite instalarea aplicatiilor. De mentionat ca aplicatia va fi aceeasi aplicatie de WhatsApp pe care o ai instalata in telefon, practic in faci doar un update.
2. Mergi la setarile aplicatiei;
3. Apoi la Conversatii/Chats;
4. Acum, in aceasta fereastra vei avea prima optiune “Theme/Tema”, pe care daca apesi iti va aparea un popup cu alegerea temei, Light/Luminoasa sau Dark/Intunecata.
5. Alege Dark/Intunecata si astfel ai trecut WhatsApp pe modul intunecat.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here