Persoanele rau-voitoare nu isi iau pauza niciodata. Vodafone si-a anuntat clientii referitor la eventualele tentative de frauda. Furnizorul de servicii de telecomunicatii isi indeamna clientii sa apeleze *222 in cazul care intampina orice dificultate sau sa trimita un email pe adresa de email oficiala sau pe pagina de Facebook a companiei.

Vodafone isi sfatuieste clientii sa nu cada in plasa infractorilor care ii suna si le cer informatii pretioase in numele companiei. Este vorba despre date privind cardurile bancare, date de logare in diverse servicii online sau informatii personale. Vodafone a anuntat ca angajatii lor nu solicita niciodata astfel de informatii in convorbirile pe care le au cu clientii companiei.

Digi si Orange – anunt similar privind posibilele fraude

Astfel de atentionari au fost emise si de catre ceilalti furnizori de servicii de telefonie. Orange si Digi si-au atentionat clientii cu privire la aceasta speta in urma cu o saptamana. Acest lucru denota o intensificare a acestor fraude si ar trebui sa ne determine sa fim mai atenti cu informatiile pe care le oferim.

Avertismentele de la Vodafone, Digi si Orange ar trebui sa fie valabile pentru noi toti, indiferent de furnizorul ales. Trebuie sa evitam sa oferim informatii valoroase prin telefon unor indivizi care pretind ca sunt angajatii diverselor companii de pe piata.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here