Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Vremea website-urilor de filme online si seriale pare ca incepe sa apuna. Din ce in ce mai putine site-uri de acest gen sunt listate si gasite pe google in ultima perioada. In momentul de fata se gasesc destul de putine surse unde se mai pot vedea filme online traduse in limba romana si nu numai filme ci si seriale.

Sa nu mai vorbim de calitate acestora, care de cele mai multe ori lasa de dorit. Este destul de complicat sa gasesti un loc in care sa vezi un film online, gratuit, care sa se vada bine, subtitrarea sa fie buna si sa nu fii bombardat cu tot felul de reclama la fiecare click pe care il dai prin site-ul respectiv.

Alternativa, pentru a vedea filme pe net, fie pe calculator, laptop, tableta sau telefon, par a fi aplicatiile de filme (Netflix, HBO Go, FilmBox, Prime Video) pentru care trebuie sa platesti un abonament lunar, abonament pe care poate multi nu vor sau nu isi permit sa il plateasca. Sunt insa si aplicatii care iti pun la dispozitie gratuit filme si seriale cu tot cu subtitrare la o calitate foarte buna. O astfel de aplicatie este si aplicatia Stremio pe care am testat-o si se pare ca este una dintre cele mai bune alternative in detrimentul aplicatiilor cu abonament.

Iata principalele motive pentru care sa folosesti aceasta aplicatie:

1. Nu trebuie sa platesti abonament si nici nu trebuie sa-ti faci cont;
2. Instalare si configurare rapida, in maximum 5 minute, cu tot cu descarcare (download);
3. Continut bogat de filme si seriale, mai bogat decat pe Netflix;
4. Filme noi si seriale la zi la o calitate foarte buna, Full HD si chiar si 4K;
5. Subtitrare in limba romana sau in orice alta limba doresti;
6. Informatii complete despre fiecare film (descriere, trailer, nota IMDB, gen film);
7. Poate fi instalata pe orice tip de sistem de operare si orice dispozitiv. Astfel poti vedea filme online subtitrate in romana pe Laptop sau PC cu Windows, macOS sau Linux, pe tableta (iPad sau oricare alta) sau smartphone/telefon cu Android sau iOS (Apple/iPhone) si chiar si pe Android TV.

Poti descarca aplicatia Stremio pentru dispozitivul tau de aici:
http://bit.ly/2SuMze1

Vezi in clipul de la inceputul articolului prezentarea acestei aplicatii, instalarea si configurarea acesteia sau urmeaza pasii de mai jos.

Filme si seriale online subtitrate

Instalare si configurare aplicatie Stremio

1. Descarca aplicatia de aici: http://bit.ly/2SuMze1

2. Instaleaza aplicatia
3. Dupa instalare deschide-o, bifeaza ca accepti termenii si conditiile, Privacy Policy si Receive Marketing Communications, dupa care mai jos apasa pe guest Login.
4. Adauga cele mai bune add-on-uri stremio. Apasa, in coltul din dreapta sus, pe butonul de adonuri, iar de aici din Comunnity Add Ons instaleaza exact ce vezi in clipul de mai sus. Poti instala toate add-on-urile disponibile pe care sa le testezi. Nu ezita sa lasi un comentariu mai jos un care sa ne spui care crezi ca este cel mai bun add-on sau ce te nemultumeste la aceasta aplicatie.

Ai nelamuriri? Lasa un comentariu si vei primi raspuns

Recomandari