Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Exista oameni carora le place sa fie constanti in tot ce fac sau in tot ce detin. Aici sunt inclusi acei utilizatori care din diferite motive nu isi schimba telefonul prea des. Un telefon vechi nu mai este util, iar din 2021 s-ar putea sa nu il mai puteti folosi aproape deloc.

Cu alte cuvinte, la nivel mondial exista peste 3 miliarde de telefoane care ruleaza Android. Peste 1 miliard de terminale ruleaza versiuni prea vechi de Android, iar din 11 ianuarie n 2021 nu vor mai putea sa acceseze multe dintre serviciile web, cum ar fi sa deschizi un site pe care sa citesti o anumita informatie.

Telefoanele care ruleaza Android 7 sau o versiune mai veche sunt direct vizate

Decizia apartine celor de la Let’s Encrypt, un non-profit care furnizeaza certificate de securitate gratuite pentru site-urile web. Terminalele care ruleaza versiuni Android 7 sau mai vechi nu vor mai putea accesa site-urile web care folosesc certificatele DST Root X3. Majoritatea site-urilor folosesc certificatele furnizate de Let’s Encrypt, deci nu vor mai putea fi accesate de telefoanele vechi.

Firefox este o alternativa de a deschide site-urile respective de anul viitor, dar cel mai util ar fi in varianta desktop.

Recomandari